Sunday, 27 December 2015

manfaatkan waktu rehat sejam anda



Kalau time rehat or lunch ke apa biasanya sejam je.  So dalam sejam tu kalau setakat uolls pergi tunaikan solat Zohor lepas tu pergi makan kat tempat sama je kejadah. Heh..

Actually,  masa lunch ni yang sejam ni kita boleh layan :
  1. Tidur kroohh kroohhh. Ye kalau uolls tak cukup tidur or ngantuk sebab layan bola atau movie,  boleh layan tido dalam surau time lunch tu. Tapi jangan pulak uolls membuta sampai pukul 6 petang hehe. 
  1. Mengumpat. Yes masa kerja sebelum ni memang kita ni kaki blogging dengan kaki mengumpat. Heh. Kalau time tu iolls takde selera makan,  memang iolls mengumpat. Heh dasar 'wanita sejati teramat'.
  1. Window shopping.  Meh meh jalan tengok handbag ke baju ke kasut kasut ke meh. Sempat lagi ni. Mana tau kut kut ada barang terkenan dalam hati boleh terus ngap. Tu pun kalau duit dalam purse cukup hoho.
  1. On Facebook.  Sesetengah company memang time lunch je diorang free boleh on Facebook Twitter Insta bagai. Sob sob T_T so gunakanlah masa lunch untuk update uolls punya social networks tu eh. Update blog pun boleeeeehhhhh.
  1. Karok of course? . Sape sape tension teramat boleh lepaskan pakai suara yang lunak merdu tu. Olalalala~~~. Meh karok meh. 
  1. Layan gim pun okay.  Silap hari bulan 'Omaii six pack dah tumbuh subur yang amat T_T' 

p/s : hilangkan bosan @_@. Tak sabar nak menitiskan air mata malam ni. Haha Khabi Kushi Khabi Gham 9:00 pm TV3 ^_^

No comments: